Vertrek - Reisverslag uit Thika, Kenia van Maarten Sturtewagen - WaarBenJij.nu Vertrek - Reisverslag uit Thika, Kenia van Maarten Sturtewagen - WaarBenJij.nu

Vertrek

Blijf op de hoogte en volg Maarten

29 Juli 2012 | Kenia, Thika

Ziezo, morgen is het dan zover, een tocht naar het nieuwe. Zenuwachtig ben ik wel een beetje, maar vooral benieuwd naar al de dingen die me te wachten staan. Ik kan niet wachten om er al te zijn.
Even iets heel anders. Deze morgen was ik bij oma op bezoek om haar een gelukkige verjaardag te wensen, en daar waren ook enkele andere familieleden aanwezig. Zij vroegen me hoe ze zich kunnen abonneren op deze pagina. Wel hier linksonder heb je gewoon een knop waarop je kan klikken namelijk 'meld je aan voor de mailinglijst'. Vul dan je adres in en zo krijg je iedere keer een mailtje wanneer ik iets nieuw schrijf.
Ik had jullie ook allemaal willen bedanken voor de vele steun die jullie me geven. Dat doet heel veel deugd.
Zo, nu vlug de valiezen nog inpakken en dan nemen we morgen om 16h het vliegtuig in zaventem.
Tot zo snel mogelijk!
Maarten.